Helyből rávágtam volna, hogy keress vissza, de inkább mégsem... A második az lett volna hogy add el a kocsit, de akkor meg két hét múlva más kérdezi meg ugyanezt...
A fűtőradiátor problémája nálam gazdasági totálkár egy R19-nél... Én pont egy éve cseréltem. Igyekszem röviden leírni miképpen...
Leszereled a kormányt, annak burkolatait... Kiszeded a boxot középről... Kiszereled a fűtésszabályzó panelját, amit az alatta levő műanyagok eltüntetésével tudsz megtenni... Ha eddig gond akadt, akkor ne is próbálkozz tovább... Kell oxigén és energia az csúcsról visszafelé is... Lásd Erős Zsolték szomorú és tragikus esete...
Ekkor géptető fel... Fagyálló le... Akku ki, Abs-vezérlő ha van akkor ki... Mindezek azért, hogy hozzáférj a fűtőmotor két csavarjához... Villamosvezetéke le az akku felől... Némi játék és móka meg forgatás után a vezető oldalán fog kijönni a csatornából. Két vízcső leköt a motortérben... Vissza utastér... A két felső hangszoró mögött nagy csavar ki, a műszerfal alján kétoldat az ajtó mellett szintén... Középen a kiszerelt panel mögött az összes csavar, ami a fűtőboxot a műszerfalhoz fogja, azt ki... Kormányoszlop körüli műanyagok le... A kormányoszlop tartócsavarjai, amik vezetik a műszerfalban ki... Ekkor már mocorog a műszerfal... Műszeregység a műszerfalból ki, mert a km-spirál nem engedne...
Itt már erősen mocorog a műszerfal... Van, aki a kerékjárat felől kikötögeti a kábeleket, nekem nem kellett... Én segítséggel megemeltem a műszerfalat, kicsit húztam kifelé, és kifordult a fűtésbox... De ezt nagyon ésszel kell, és finoman, mert az anyós oldalon konkrétan a biztosítéktábla vezetékei tartanak ilyenkor már csak... Ott meg ha eltépsz egy vezetéket, lehet paranormális jelenségeknek nézel elébe a jövőben. Vagy kigyulladsz. Szóval finoman és ésszel.
Még nincs annyira hideg. Ez jó, mert nem törnek annyira a 23 éves műanyagok, mint télen. A véred viszont lassabban alvad, mikor majd össze-vissza vágod magad a műszerfallal való játék közben.
Szóval kivetted a nagy fekete boxot... Értelemszerűen kiszeded a régi, majd becsúsztatod az új radiátort. A fűtésboxra vigyázz, mert a patentok lehelletre törnek... A bowdenekre is vigyázz, mert ha széthullik, a helyén szívás összejátszani..
Műszerfal megemel, megint finoman... A fűtésbox becsúsztat az anyósoldali lábtér és a "kardánalagút" találkozásánál. Beforgat, hogy a radiátor két vízcsöve benézzen a motortérbe.
És akkor szépen mindent összeraksz, ahogyan szétszedted. Úgy fagyálló, légtelenítés, fűtés élvezése...
Én egy éve csináltam az enyémen. Mára elértem, hogy át tudom aludni az éjszakát gyógyszerek nélkül, és újra merek emberek közé menni... Soha nem csinálnám meg újra.
Ha esetleg kihagytam valamit, korrigáljatok bátran...